Wachttijden? Niet Bij Auto’S Verschueren! | Auto's Verschueren

Wachttijden? Niet bij Auto’s Verschueren!

19 May 2020

Wachttijden? Niet bij Auto’s Verschueren!

De coronacrisis stelt de maatschappij voor vele uitdagingen. Emotioneel én financieel. Ook de autobranche wordt helaas hard getroffen. Menig fabrikant heeft de deuren tijdelijk moeten sluiten als gevolg van de lockdown. Langzamerhand wordt de productie weer opgestart, maar de levertijden zijn inmiddels flink opgelopen. Daarnaast komen veel merken in de problemen vanwege een gebrek aan onderdelen. De maatregelen leggen immers beperkingen op voor toeleveranciers.

U wilt toch snel rijden? Kom naar Auto’s Verschueren! Wij beschikken standaard over meer dan 150 stockwagens. Direct leverbaar!


Jonge wagens met weinig kilometers; zo goed als nieuw!

Er zijn weinig dingen die de geur van een nieuwe wagen kunnen overtreffen. Sommige mensen zullen hierdoor geneigd zijn om toch te wachten op een nieuwe auto in plaats van te kiezen voor een tweedehandswagen. Terecht? Niet helemaal. De meeste auto’s bij AV zijn namelijk dermate jong en hebben dusdanig weinig kilometers gereden dat de nieuwigheid er nog (lang) niet af is. En de prijs? Die is stukken vriendelijker dan een compleet nieuwe wagen!

Bovendien heeft u ruime keuze uit verschillende merken, modellen én uitvoeringen onder één dak. Nergens kunt u auto’s zo goed en uitgebreid met elkaar vergelijken als bij Auto’s Verschueren!


AV-stock aantrekkelijker dan ooit

Om klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen in deze uitdagende tijden, is de AV-stock aantrekkelijker dan ooit. We verheugen ons erop u eindelijk weer te mogen ontvangen in onze showroom. Eerst uitgebreid oriënteren op het digitale platform van Auto’s Verschueren kan natuurlijk ook. Wie goed voorbereid een auto komt kijken kan immers makkelijker de veiligheidsregels omtrent Covid-19 in acht nemen.

Op de website van AV treft u ruim 150 wagens op voorraad. Kortom, direct leverbaar! Van auto’s die niet meer gebouwd worden tot aan auto’s waarvan de fabrikanten zouden willen dat ze ze nu konden bouwen. De één nog jonger, frisser en gunstiger geprijsd dan de ander.


Vier het leven!

Auto’s Verschueren kent geen wachttijden. Dit betekent dat we samen iets te vieren hebben, want het leven is te kort om te wachten op mooie dingen. Laten we lering trekken uit deze moeilijke periode en genieten van het heden. We kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst en hopen dat samen met u te mogen doen!

U bent van harte welkom op onze locaties. Graag tot dan!

Dirk & Peggy