Protech® Monte-Carlo 3D+ Dé Duurzame Lakbehanding Van Carcoating | Auto's Verschueren

ProTech® Monte-Carlo 3D+ dé duurzame lakbehanding van CarCoating

10 Jan 2020

ProTech® Monte-Carlo 3D+ dé duurzame lakbehanding van CarCoatingLaat u verrassen door meer dan 30 jaar ervaring met en passie voor de schoonheid van iedere wagen. Letterlijk en figuurlijk. Met CarCoating blinkt Auto’s Verschueren uit in schoonheid én duurzaamheid voor auto’s uit alle klassen en segmenten. Liefhebbers kunnen hun ogen niet geloven…


“Ik wist niet wat ik zag: na een stevige rit over beregende, vieze wegen, was de auto nog brandschoon en voelde extreem glad aan.”

De lakbehandeling van CarCoating gaat verder dan alleen een grondige reiniging en diepe glans. Het heeft een sterke, beschermende factor. Geholpen door state-of-the-art 3D+ technologie van ProTech® Monte-Carlo, staat niets u in de weg om altijd clean en protected rond te rijden.


3D+ Paint Treatment: een natuurlijk beschermschild om uw wagenDe keuze voor ProTech® Monte-Carlo laat zich tamelijk eenvoudig uitleggen. Om te beginnen zit het hem in de naam: “Pro” van professioneel, “Tech” van hightech en “Monte-Carlo” als verwijzing naar dé plek in Europa waar mooie wagens centraal staan. Geen toeval dus dat het bedrijf ook daar gevestigd zit.


Aan de door ProTech® Monte-Carlo ontwikkelde behandeling is 25 jaar onderzoek en ontwikkeling vooraf gegaan. Om maar aan te geven hoe serieus u de 3D+ technologie moet nemen. De baanbrekende Paint Treatment wordt in de natuurlijke structuur van de lak aangebracht om deze te beschermen tegen veroudering. Onderzoek wijst uit: behandelde lakken blijven 10 keer langer mooi! Daarnaast heeft dit ultieme ‘beschermschild’ een actieve, vuilafstotende functie dankzij een speciale coating. De diepe kleur en heldere glans van de lak blijven zodoende maximaal behouden én zichtbaar.


Onzichtbare bescherming compleet met verzorgingsbox en 5 jaar garantieDe 3D+ Paint Treatment is duurzaam op meerdere manieren. De onzichtbare beschermlaag (9 micrometer dik!) stoot water, vet en ander vuil af. Insecten, hars en UV-straling krijgen geen kans om zich aan de lak te hechten of binnen te dringen. Behalve dat uw wagen hierdoor langer schoon blijft en het de levensduur van de carrosserielak verlengt, zorgt de vuilwerende beschermlaag ervoor dat het schoonmaken en drogen van uw wagen eenvoudiger en sneller gaat dan ooit. U bespaart dus veel tijd én water.


De werking van hét duurzaamheidswonder onder de lakbehandelingen is dan ook gegarandeerd: het bijgeleverde certificaat vermeldt 5 jaar garantie, en wordt door ons overhandigd compleet met Procase verzorgingsbox. Hierin vindt u producten en accessoires geschikt voor het dagelijks onderhoud van uw wagen, inclusief onderhouds- en wasinstructie. Eigenlijk heeft de 3D+ Paint Treatment van ProTech® Monte-Carlo slechts één nadeel: de behoefte om over te stappen op een nieuwe auto zal kleiner zijn, aangezien CarCoating met deze innovatieve lakbehandeling uw wagen elke dag als nieuw laat ogen. Nog niet overtuigd, bekijk dan even deze video.

Interesse? Neem contact met ons op. Of ga direct naar CarCoating: http://www.carcoating.be

a74aae1f-821c-4819-9751-da7ee655d5b2.jpg