Mega Stock Sale Bij Av: Tot 35% Korting Op Nieuwe Wagens! | Auto's Verschueren

Mega Stock Sale bij AV: tot 35% korting op nieuwe wagens!

07 Jan 2020

Mega Stock Sale bij AV: tot 35% korting op nieuwe wagens!

Vrijdag 10 januari opent Brussels Expo haar deuren voor alweer de 98e editie van het Autosalon. Brussels Motor Show belooft dit jaar grootser, indrukwekkender en meeslepender dan ooit te worden. Elk in Europa verkrijgbaar automerk is present! Anno 2020 is dat uniek te noemen. Maar voor veel nieuws, een riant aanbod en superdeals kunt u gelukkig ook ‘gewoon’ bij uw garage terecht…

Auto’s Verschueren trapt het nieuwe jaar af met de Mega Stock Sale dagen: voorraadmodellen met grootse kortingen. Voor een vliegende start en de scherpste aanbiedingen van 2020 bent u bij AV dus aan het juiste adres. Kom snel langs en profiteer!


Al het autonieuws onder één dak

Van vrijdag 10 t/m zondag 19 januari kunnen liefhebbers van alles op vier wielen hun hart ophalen tijdens de 98e (!) editie van het Autosalon – internationaal ook wel bekend als Brussels Motor Show. Het Autosalon 2020 heeft alvast één belangrijke troef in handen, want in tegenstelling tot andere internationale autosalons, zijn hier wél alle automerken van de Europese markt vertegenwoordigd. Dit maakt Brussels Motor Show tot dé showroom voor iedereen die zich interesseert in de nieuwste modellen. Al het autonieuws onder één dak; bij Auto’s Verschueren begrijpen we als geen ander hoe aantrekkelijk dit is.


Maximale ruimte voor superdeals

De cijfers liegen er niet om: met een oppervlakte van maar liefst 100.000 m2 biedt Brussels Expo letterlijk en figuurlijk maximale ruimte voor een indrukwekkende reeks exposanten en bezoekers van de Belgische autoshow. Toch hoeft u voor veel autonieuws, een breed assortiment en superdeals niet per se af te reizen naar het drukke Autosalon in Brussel. U kunt daarvoor immers evengoed terecht bij uw eigen garage! Auto’s Verschueren heeft in de maand januari extra scherpe aanbiedingen op compleet nieuwe wagens. De kortingen kunnen daarbij oplopen tot wel 35%! Vraag naar de exacte voorwaarden in onze showroom.


200 wagens in stock tegen de beste prijs

Auto’s Verschueren beschikt over een ruime voorraad van circa 200 wagens. Dit betekent dat er voor iedere autoliefhebber wel een geschikt exemplaar tussen zit. Groot of compact, luxueus of authentiek, premium of praktisch; AV kan het u aanbieden. En deze maand ook nog eens tegen de beste prijs! Laat daarom nu uw overnamepremie door ons berekenen en kies meteen voor de uitstekende kwaliteiten en services van AV.

Voor het nakomen van uw goede voornemens voor 2020 hoeft u dus niet speciaal naar Brussels Expo af te reizen. Mechelsesteenweg 521 in Willebroek volstaat ook. Sterker nog, tegen zulke scherpe deals is zelfs het Autosalon niet opgewassen! Profiteer ook tijdens de Mega Stock Sale dagen bij Auto’s Verschueren. Want een goed begin van het nieuwe jaar is het halve werk!