De Autovakantie Is Hot In 2020! | Auto's Verschueren

De autovakantie is hot in 2020!

23 Jun 2020

De beperkingen van het vliegverkeer, maar ook de maatregelen en risico’s die vliegvakanties momenteel met zich meebrengen zorgen ervoor dat er een heuse run is ontstaan op tweedehandswagens Komt dat even goed uit: bij Auto’s Verschueren slaagt u altijd! Het aanbod is groot en veel van onze auto’s zijn dat ook…


Vrijheid + voordeligheid

Het hoeft geen straf te zijn om op bezoek te gaan bij naburige landen. Integendeel. Zelfs in eigen land de zomer doorbrengen heeft zo zijn charmes! Daarbij komt dat op vakantie gaan met de auto vele voordelen kent: de vrijheid (u kunt gaan en staan waar en wanneer u dat wilt), de ruimte (meer dan in het vliegtuig) en ook het (voordelige) prijskaartje maakt dat reizen met de wagen erg interessant kan zijn. Komt de wagen bij Auto’s Verschueren vandaan? Dan is dat nog eens extra comfortabel ook!

Boulevards bezoeken in stijl

AV kent een royaal aanbod van ruim 150 stockwagens in alle soorten en maten. Gaat de hele familie gezellig mee? Een ruime Break of veelzijdige en praktische Monovolume kan meerdere passagiers kwijt én hun bagage! Is de ruimte van secundair belang en wilt u zoveel mogelijk genieten van de omgeving en de zon? Auto’s Verschueren heeft diverse cabrio’s op voorraad; van een luxe convertible tot een sportieve roadster! Flaneren langs boulevards kan vanaf nu dus ook al rijdend in stijl. Zelfs liefhebbers van laagvliegers zijn bij ons van harte welkom: krachtige coupés, berlines en SUV’s zetten power moeiteloos om in snelheid. De bestemming is in no time in zicht, zonder te hoeven opstijgen! Van vliegangst is dus geen sprake.


Niets zo vertrouwd als uw eigen wagen

Experts melden dat vliegen één van de veiligste manieren is om u te verplaatsen. Toch wordt dit niet altijd zo ervaren. Hoe dat komt? Simpel: niets voelt zo vertrouwd als uw eigen wagen! Bestelt u deze bij Auto’s Verschueren, dan bent u bovendien gegarandeerd van een betrouwbaar vervoermiddel. Want ondanks alle luxe, comfort, ruimte, power en uitstraling vergeet AV de essentie van het autorijden niet: u veilig en verantwoord van A naar B brengen. Met de ‘B’ van ‘Bestemming’. Waar gaat de reis naartoe deze zomer? En minstens zo belangrijk: welke auto neemt u mee?

Wellicht staat bij Auto’s Verschueren hét antwoord voor u klaar. We kijken uit naar uw komst!