Current Measures Covid-19 | Auto's Verschueren

CURRENT MEASURES COVID-19

30 Nov 2020

Onze digitale showroom? Vertrouw 100% op onze service!

COVID-19 houdt België nu sinds begin 2020 in haar greep.Communicatie op afstand is het nieuwe normaal. Auto’s Verschueren is volledig aangepast om de aankoop van je nieuwe of tweedehandswagen niet langer uit te stellen.

Virtuele tour

Ontdek ons aanbod van 150 wagens op de website en maak je keuze. Geef je voorkeurstijdstip in via het formulier op de website of telefonisch. Je favoriete verkoopsadviseur neemt dan contact met je op, presenteert je de wagen tijdens een uitgebreid videogesprek (Whatsapp video of Facetime) en beantwoordt al je vragen. Als je de wagen beslist aan te kopen, gebeurt ook de bestelling digitaal.Waarom nog twijfelen? Contacteer onze verkoopsadviseurs via telefoon, e-mail of via het formulier op onze website.

Gratis thuislevering

Het is op dit moment nog steeds toegelaten om wagens af te leveren bij Auto’s Verschueren. Dit gebeurt op afstand, met alle nodige zorgen. Zo wordt de wagen, de sleutels en alle andere voorwerpen volledig ontsmet. Omdat we het belangrijk vinden dat je jouw wagen leert kennen, krijgt elke klant vóór de levering reeds een video toegestuurd met de uitleg over zijn of haar droomwagen. Nog niet overtuigd? Dan leveren we de wagen gratis bij je thuis!

2 weken omruilgarantie

Onze wagens worden steeds grondig getest en met het grootste oog voor detail voorbereid voor onze klanten. Een testrit bezorgt potentiële kopers soms nog een extra goed gevoel. Helaas verhindert COVID-19 dat we momenteel testritten uit te voeren. Om je nóg extra zekerheid te bieden en gezien we 100% achter onze wagens staan, worden ze tijdens de COVID-19 lockdown geleverd met 2 weken omruilgarantie.

Waarom nog twijfelen? Contacteer onze verkoopsadviseurs via telefoon, e-mail of via het formulier op onze website.
#SamenTegenCorona #StaySafe

Dirk Verschueren