Autosalon 2021 Uitgesteld Tot 2022 | Auto's Verschueren

Autosalon 2021 uitgesteld tot 2022

08 Jan 2021

Het Autosalon in Brussel, dé Europese autobeurs van januari gaat niet door. Covid-19 is de boosdoener. Dit betekent dat de glimmende bolides deze maand voor het eerst sinds lange tijd schitteren door afwezigheid in de Heizelpaleizen van Brussels Expo. Stilte voor de storm? Daar zijn we van overtuigd!


Mega show

Autosalon Brussel is doorgaans een mega show, waar traditiegetrouw jaarlijks honderdduizenden bezoekers op afkomen en bovendien veel verkopen uit voortvloeien: tot bijna 30% van het totale jaaraantal! Een groot gemis? Dat zeker, voor zowel auto(ver)kopers als autoliefhebbers. Maar er is hoop, want er staat reeds een nieuwe datum op de agenda: 14 januari 2022. Wie noteert hem alvast?


Leuk uitje

De pandemie heeft wereldwijd al vele slachtoffers geëist. Nu we een jaar langer moeten wachten op hét evenement van januari, wordt de mensheid ook op een andere manier getroffen. Want juist nu kunnen we wel een leuk uitje gebruiken. Toch is dit allerminst een reden om ontmoedigd te worden. Immers, uitstel betekent nog geen afstel. En door de contacten nu te beperken, kunnen we straks weer helemaal ‘los’.


Inhaalslag

In 2021 zouden we de 99e editie van het Autosalon vieren. We krijgen dus 365 dagen extra de tijd om van nummer 100 een serieus feestnummer te maken. Terwijl de jubileumeditie nog even op zich laat wachten, staan we bij Auto’s Verschueren alvast in onze handen te wrijven ter voorbereiding op de inhaalslag die gegarandeerd gemaakt gaat worden. Want zodra de wereld corona weer de baas is, zijn we met z’n allen meer dan ooit toe aan iets nieuws. Waaronder in de vorm van een auto. Gelukkig hebben we daar geen Autosalon voor nodig. Wél een royaal aanbod. En dat vindt u – nu al – bij Auto’s Verschueren.


Virtuele tour

Lang leve de digitalisering. Steeds vaker zijn we online; vooral tijdens de coronacrisis bood dit uitkomst. Een auto bezichtigen kan namelijk nog steeds. Nee, de beleving is niet te vergelijken met een ‘live’ bezoek aan Brussels Motor Show. Wél krijgt u alle aandacht van één van onze verkopers wanneer hij een virtuele tour verzorgt. Bovendien is dit gerichter én persoonlijker dan een autobeurs bezoeken. Die 14 januari 2022 mag u gewoon in uw agenda laten staan, maar stop vooral niet met oriënteren op een nieuwe wagen. U bent van harte welkom (op onze website)!