Aanbod Van Auto’S Verschueren Was Nog Nooit Zó Divers. | Auto's Verschueren

Aanbod van Auto’s Verschueren was nog nooit zó divers.

27 Feb 2020

Aanbod Auto’s Verschueren nog nooit zó divers

Steeds vaker zien we dat autofabrikanten het in de breedte van hun aanbod zoeken in plaats van in de diepte. Daarmee komt er minder diversiteit in het modellenaanbod, maar tegelijkertijd groeit de variatie in aandrijflijnen. Want met alle CO2-gerelateerde regelgevingen zijn de fabrikanten genoodzaakt om maateregelen te nemen. Met als gevolg dat u, de koper, meer en meer met elektrificatie wordt geconfronteerd. Tenzij u bij Auto’s Verschueren komt shoppen, want ons aanbod was nog nooit zó divers!

Anno 2020 gaat het veelal over emissies in de autobranche. Maar laten we vooral het rijplezier niet vergeten! Het ene merk na het andere kondigt aan flink te investeren in schonere aandrijflijnen, waardoor van de klassieke modellen (Berline, Break, Stadswagen, Coupé) minder varianten worden geproduceerd. Het geld kan immers slechts één keer worden uitgegeven. Een kwestie van keuzes maken dus.


AV-stock completer dan EV-aanbod

Ook bij Auto’s Verschueren maken we een hele bewuste keuze: wij richten ons op wagens waar vraag naar is. We begrijpen de opkomst van de elektrische modellen, echter de koper staat hier altijd op één. Dit betekent dat we rekening houden met de meest uiteenlopende wensen. Een sportieve Stadswagen met zuinige en/of krachtige motor? Hebben we. Een praktische Break voor het hele gezin en de bijbehorende bagage? Bieden we ook aan. Een elegant gelijnde coupé of luxe cabriolet om mee te showen? Staat altijd op voorraad. Een ruime Berline of stoere SUV als zaakwagen? Bij ons vindt u het. Aangedreven door een benzinemotor, diesel of iets anders. Met of zonder automaat. Kortom, Auto’s Verschueren zoekt het zowel in de breedte als in de diepte. Wij verkiezen de completere AV-stock boven het EV-aanbod!


Moderne brandstofmotoren extreem duurzaam

U geeft om het milieu, wilt graag brandstof besparen, maar rijdt nog steeds bij voorkeur met een benzine- of dieselmotor? De evolutie van de brandstofmotor zorgt ervoor dat er flinke stappen zijn gemaakt als het gaat om het terugdringen van het verbruik en de CO2-uitstoot. Bovendien zijn deze aandrijflijnen dermate ver ontwikkeld, dat er weinig zo duurzaam is als de vertrouwde brandstofmotor. Daarom beloven we: zolang uw voorkeur hier naar uitgaat, bieden wij het aan. Dat is de service en garantie van Auto’s Verschueren.

En mocht op een dag de elektrische wagen ook onze showroom bereiken, dan zullen we die met open armen ontvangen. Alleen al omdat het de variatie ten goede komt; precies daar waar Auto’s Verschueren het verschil maakt. En blijft maken!