Voor welk type klanten zijn we actief?

Particulieren bezoeken ons vaak voor een jaarlijkse - of tussentijdse reiniging van hun voertuig. Ook wanneer ze hun wagen te koop zetten, doen ze een beroep op DCS om het voertuig "als nieuw" te kunnen aanbieden.

Leasing wagens worden zowel door de gebruikers binnen gebracht (aan het einde van hun termijn) als door leasingbedrijven zelf. We bieden bedrijven ook de mogelijkheid om hun voertuigen op te halen.

Invoerders, garage's en andere bedrijven in de sector rekenen op het hoge kwaliteitsniveau van DCS om hun wagens in "mint condition" te houden. Zowel voor zichzelf als voor hun veeleisende klanten.

Enkele van onze trouwe klanten:

Auto's Verschueren
Mechelsesteenweg 521
2830 Willebroek

Voor Auto's Verschueren heeft kwaliteit de hoogste prioriteit. Ruim 20 jaar zijn we een grote speler in het aan- en verkopen van jonge/tweedehandswagens.

Het afleveren van onze wagens in bijna nieuwstaat is essentieel. Dit geeft ons naast voldoening ook een uitzonderlijke klantentevredenheid.

Hiervoor hebben we gekozen om deze waarde via DCS ook als extra dienst aan onze bestaande en toekomstige klanten aan te bieden.

DCS zorgt ervoor dat je huidige wagen de nodige zorg krijgt om terug te schitteren alsof hij nieuw is.

Zoals bij de aankoop krijgt u weer het gevoel alsof u in een nieuwe wagen stapt.

 

DVB-Racing
Molenweg 95
2830 Willebroek

BR-Performance
Molenweg 94
2830 Willebroek
www.br-performance.be

Bouwonderneming Deraes
Baeckelmansstraat 132
2830 Willebroek
www.deraes.com

Garage Hendrickx
Battelsesteenweg 462
2800 Mechelen

Zalig Wonen
Lippelostraat 55
1840 Malderen
www.zaligwonen.be