Wat Is Dieptereiniging | Auto's Verschueren

Wat is dieptereiniging

Dieptereiniging betekent voor ons om je wagen terug in zijn nieuwstaat te brengen. Waar een carwash stopt na een oppervlakkige reiniging van je koetswerk, gaat dieptereiniging verder. Veel verder.

EXTERIEUR

De volledige carrosserie wordt gereinigd, inclusief wielkasten, slotplaten en het motorcompartiment. Alles wordt grondig gedroogd en uitgeblazen waar nodig. Nadien starten we met het verwijderen van teerresten en resten van insecten. Resterend vuil wordt weggegomd en diepere krassen worden, indien nodig, licht geschuurd. Dan wordt de volledige wagen gepolierd en komt er terug een gezonde, mooi blinkende, lak tevoorschijn. Als laatste stap wordt de wagen, met extra aandacht voor de chromé delen, opgeblonken.

INTERIEUR

Ook ons interieurteam gaat ver, zeer ver. We starten met het stofzuigen van de wagen tot het laatste zandkorreltje. Ook onder de zetels en in alle gaatjes wordt het laatste vuiltje opgezogen. Luchtroosters worden gereinigd en dakhemels ingezeept. Tot slot shampooen we de zetels en wordt de wagen ontgeurd. Een heerlijk fris gevoel als je instapt!

WERKWIJZE

Elke wagen is anders. Kom zeker langs voor een vrijblijvende offerte op maat voor jouw wagen.