Onze diensten

Ruim aanbod van 150 wagens

Wij zijn ruim 20 jaar gespecialiseerd in het aan- en verkopen van jonge tweedehands en nieuwe wagens. Hierdoor bieden wij maar liefst +- 150 wagens tegen zeer interessante voorwaarden. 

Bijna al onze wagens kunnen worden uitgerust met extra opties zoals oa trekhaak, aluminium velgen, leder interieur in diverse kleuren, cruise control, parkeersensoren, handvrij kit voor uw GSM/smartphone en nog vele andere.

 

Al onze wagens worden geleverd met Carpass. Zo bent u zeker van de juiste kilometerstand. 

 

NU MET 4 jaar GARANTIE!!!

 WEGEN SUCCES VERLENGD TOT ... 

 

 

Wij bieden:

 

12 maanden mechanische garantie (zonder vervangwagen)

- Kilometercertificaat of carpass

- Kwaliteitscertificaat

- Financiering en leasing op maat

- Uitstekende dienst na verkoop

Uitstekende dienst na verkoop

Al jarenlang proberen wij, niet alleen door de uitzonderlijke scherpe prijzen, ons van de concurrentie te onderscheiden op vlak van dienst na verkoop. Wij behandelen elke aanvraag met de nodige zorgvuldigheid en zorgen er dan ook voor dat onze klanten correct en efficiënt worden geholpen.

Wij zijn ervan overtuigd dat enkel dit zorgt voor een goede verstandhouding op lange termijn.

 

De juiste prijs/kwaliteitsverhouding

Dirk Verschueren krijgt, door zijn ruime kennis, het vertrouwen van meerdere handelaars bij de waardebepaling van wagens. Door deze contacten kunnen wij onze wagens ook verkopen aan zeer interessante voorwaarden, zodat u zeker niet te veel voor uw wagen zal betalen en u bij een overname een méér dan realistische prijs zal krijgen. 

 

Een aanbod van jonge tweedehands en nieuwe wagens

 

Auto’s Verschueren NV kiest voor een aanbod van nieuwe of recente wagens. 

Veel van onze wagens vallen nog onder fabrieksgarantie of worden afgeleverd met een transparante garantie van 18 maanden, waardoor u zorgeloos van uw aankoop kan genieten.

Bij reparaties buiten garantie van oudere wagens dichten de kosten al snel de kloof tussen de aankoopprijzen van beiden, waardoor de aankoop van een jongere wagen zeker overwogen dient te worden.